Емблематични места в Пловдив вече не са това, което бяха и тотално обърнаха имиджа си на 180 градуса. Тихият и спокоен ресторант на брега на Марица до моста на Панаира се превърна в сръбска скара, а лицата на новото заведение са Човекът глас Краси Аврамов и фолкпевицата Елена Лалова. Мълвата твърди, че зад инвестицията стои пловдивски патрон, но официално заведението се върти от двамата певци. То отвори врати преди около месец, а пловдивската фолк фурия не спира да се снима и да публикува снимки, на които сладко похапва от блюдата, които се предлагат в ресторанта.

 

Междувременно Glas.bg научи че меката на поп-фолка в Пловдив вече ще приема рокаджии! Става въпрос за бившият Будоар (От южната страна на тунела), който се превръща в пиано бар с рок насоченост, който съвсем скоро ще отвори врати. Така по емблематичните стълби в заведението, по които се клатушкаха младежи с ланци и девойки с къси поли, и впити панталонки, вече ще дефилират костюмари и техните дами, които са почитатели на рок музиката и атмосферата на пиано баровете.

 

И докато сръбска ската в Пловдив няма на всеки ъгъл, то за пиано баровете не може да се каже същото. Такива вече в Пловдив по път и над път. Кой е инвеститорът на новия пияно бар все още не се знае, но от снимките, които се появяват в социалната мрежа се вижда, че в заведението се наливат много сериозни финансови средства.

 

 

Posted by Elitsa Lalova on Dienstag, 27. September 2016