Смъртен враг на супер-героя Батман явно броди из града на тепетата, търсейки прилепоподобния човек, за да го унищожи. До този извод стигнахме, след като днес наш репортер попадна на червен Опел, задушен от отровни и хищни растения, точно както това сме виждали в холивудския блокбастър. Отровната Айви явно е на лов в Пловдив за летящата мишка, но е объркала едно безобидно Опел-че с Батмобила на човека-прилеп. Старото, но вечно, немско возило е станало невинна жертва на изкусителната мъжемелачка Д-р Памела Лилиан Айсли. Съдържател на бакалийка в близка кооперация "влезе във филма ни" и разкри пред репортер на Glas.bg, че ванханалията явно се е случила през нощта, тъй като никой от съседите не е чул нищо.

Отваряйте си очите на четири, пловдивчани и бъдете внимателни и мнителни. Айви е красива, сексапилна, но и изключително опасна. От пресцентъра на МВР в Пловдив за момента отказаха да ни дадат, каквато и да е информация. От там подходиха към нашия сигнал с недоверие, като заявиха, че в момента цялото им внимание е насочено към утрешното учение на летище Пловдив, където ще бъде разиграна ситуация с терористи! Тук е момента да ви предупредим през утрешния ден в ранния предиобед да не се връзвате на заглавия в електронните медии от сорта на "Терористична атака на летище Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО)"!

 

Ето и повече инфромация за Отровната Айви! Бъдете подготвени:

 

Отровната Айви (Д-р Памела Лилиан Айсли) (на английски: Poison Ivy, Dr. Pamela Lillian Isley, Ph. D.) е суперзлодей, появяваща се в американски комикси публикувани от ДиСи Комикс, която е предимно враг на супергероя Батман. Създадена от Робърт Канихър и Шелдън Мелдоф, тя прави своя дебют в „Батман“ бр. 181 (юли 1966 г.). Отровната Айви е един от най-трайните врагове на Батман и е част от протичниците, които съставляват галерията на класическите врагове на Батман. Отровната Айви е изобразена като един от най-известните екотерористи в света. Тя е обсебена от растения, ботаника и енвиронментализма. За нейните криминални деяния, които са главно насочени към опазването на околната среда, използва токсини от растенията и феромони, които контролират ума. Харли Куин става нейн повтарящ се партньор в престъпленията и нейна приятелка. Доказала се е като един от най-мощните врагове на Батман.