В петък около 15:30 часа до пожарната е постъпил сигнал за пожар, възникнал на покрива на къща, намираща се в с. Аспарухово, Варненска област. Причина за инцидента е паднала върху къщата мълния.

Унищожени са 150 кв.м покривна конструкция, мебели, мото помпа. Няма пострадали хора, съобщиха от ОД МВР - Варна.

Пак в петък, около 06:15 часа, са пламнали два леки автомобила - «Санг Йонг» и «Фолксваген», намиращи се на паркинг пред частен дом на бул. «Сливница» във Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е умишлено запалване, смятат експертите. Увредени са предната част на единия автомобил и задната част на другия.

Малко по-късно, около 08:25 часа, е постъпил сигнал за пожар, възникнал в трафопост, намиращ се на ул. «Тролейна» във Варна. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е късо съединение. Унищожени са електрически кабели. 

В събота пък, около 19:20 часа, е получен сигнал за пожар в «Фиат», намиращ се на Крайезрния път на Варна. Няма пострадали хора. Предполагаемата причина за инцидента е техническа неизправност. Увредена е предната част на автомобила.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html