Слънчев бряг вече е световно разпознаваема марка и притегателно място за лятна почивка на гости от цял свят

Хотел "Белвю" е официален хотел-партньор на световния туроператор Томас Кук

Курортът вече очаква първите туристи за сезон 2019

Въпреки, че на този етап прогнозите за предстоящия летен сезон 2019 не изглеждат твърде оптимистични, през последните години България се превръща във все по-сериозен играч на туристическия пазар, особено сред европейската публика. Нашата страна е част от голямото европейско семейство, предлага сигурност, чиста природа с мек климат, богато културно-историческо наследство, добра храна и сравнително ниски цени.

Слънчев Бряг вече е световно разпознаваема марка и притегателно място за лятна почивка на гости от цял свят. Може да се каже, че курортът се конкурира успешно с водещи европейски дестинации като Майорка, Коста дел Сол, Ибица и много други. Агломерацията Равда – Несебър – Слънчев Бряг – Св. Влас вече е един от най-големите туристически центрове в Европа. За последните няколко летни сезона категорично е валидно, че основният туристопоток, особено през високия сезон – юли и август, към висококатегорийните големи хотели, най-вече на първа и втора линия в курорта, са главно семейства с деца, избрали услугата “all inclusive”. Прекрасният чист плаж с фин пясък и плитко дъно, без опасни морски обитатели, отличен със световното признание „Син флаг“ привлича много туристи. В съчетание с качествено настаняване в добър хотел с хубава храна и добра анимация, както и ниските  разходи за допълнителни услуги, близостта на място за разходка като Стария Несебър – част от световното наследство на Юнеско, са налице условията за една пълноценна семейна морска почивка.

На първа линия в Слънчев бряг е разположен един от най-предпочитаните хотели за почивка в курорта - Хотел "БЕЛВЮ". Крайморската перла е част от голямото семейство на АСПИ ГРУП. Всичко започва през 1999 г., когато изцяло българската компания стартира хотелиерски бизнес в Слънчев Бряг. През изминалите 20 години компанията се развива изключително успешно и към момента АСПИ ГРУП притежава едни от най-добрите хотелски комплексаи по българското Черноморие, изградени в Златни Пясъци, Слънчев бряг, Царево и Лозенец.

"БЕЛВЮ" е модерен 4-и звезден хотел, разположен на първа линия на красивия северен плаж на к.к Слънчев бряг, носител на престижната награда Син Флаг. По крайплажната алея със своите магазини, ресторанти, барове и атракциони, той е само на минути пеша от центъра на курорта. В близост е и до античния Несебър (около 5 км), със своите тесни павирани улички и красиво пристанище – световен паметник на ЮНЕСКО.

Директно на плажа пред хотела се намира и собствената зона с безплатни за ползване от всички хотелски гости шезлонги и чадъри
Гледката от всички 12 етажа на хотел "Белвю" е прекрасна - безкрайна морска шир и лазурно небе

Хотелът разполага на 12 етажа с 248 двойни стаи, 16 фамилни стаи със свързваща врата и 6 апартамента, всички помещения са с директен или страничен морски изглед към залива на Слънчев бряг и Несебър. Просторно фоайе, рецепция с четири пасажерски асансьора, основен и а’ла карт ресторант, лоби-бар, конферентна зала с капацитет 100 места, пул бар, открит басейн (разполага с детска секция) с шезлонги и чадъри включени в цената.

Блок масата в основния ресторант на хотел "Белвю" е винаги богата и предлага голямо разнообразие от ястия от средиземноморската, националната и европейската кухня 

 

Вторият ресторант на хотела - "Бендита", е разположен в непосредствена близост до плажа и предлага превъзходни специалитети

От 2012 г. хотел "БЕЛВЮ" е сертифициран за работа по стандартите ISO 9001:2008 както и HACCP. Хотелът е носител на престижни отличия през годините като от 2005 година е и официален хотел-партньор на световния туроператор Томас Кук.

Четири звездният хотел предлага богата гама от услуги и съоръжения, които заедно с неговото чудесно разположение го превръщат в идеално място за пълноценен отдих

Не на последно място, би било редно да се добави и че гостите, посетили хотел "БЕЛВЮ" оценяват положително и остават много доволни от контакта с местните хора, както служители по хотели, така и местни жители. За тях е изключително интересно да общуват с тях и да разберат повече за нашата култура, бит и ежедневие.

Тази година, хотел Белвю ще отвори врати в началото на Гергьовденските празници като е подготвил специални предложения за всички свои гости. Повече информация може да намерите на сайта на хотела.




В категории: Несебър