Близки и колеги събират кръв за 35-годишната жена, която бе блъсната на пешеходна пътека от 23-годишен неправоспособен моторист на 17 април на бул. „Трети март“ във Варна. Пострадалата млада жена е майка на две деца. Настанена е в реанимацията на МБАЛ „Света Анна“, контактна е, състоянието и е стабилизирано, но остава критично поради множеството тежки съчетани травми, които е получила при инцидента. През тази седмица ѝ предстоят поредица от операции, пише novavarna.net.


Днес колеги на младата жена ще дарят кръв. Всеки, който има възможност да помогне, също може да го направи в Районния център за трансфузионна хематология във Варна, намиращ се на бул. „Цар Освободител“ 100. На бележките за дарената кръв, които се представят в болницата, трябва да фигурира името на пострадалата и лечебното заведение: Елена Богомилова Райчева-Цветанова Интензивно отделение, МБАЛ „Света Анна“ – Варна Желаещите да дарят или да получат информация, могат да се свържат с Диана Терзиева във Facebook. https://www.facebook.com/diana.terzieva3 


 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html