Председателят на ОбС Красимира Германова: Катя Стоянова е най-добрият избор за Созопол

Стойо Недин(вляво), вр.и.д. лидер на ГЕРБ в Созопол Светлана Лулева(до него) и Красимира Германова(вдясно) категорично подкрепиха номинацията на Катя Стоянова за кмет
Тема в развитие
Председателят на ОбС Красимира Германова: Катя Стоянова е най-добрият избор за СозополТихомир Янакиев: Искаме да влезем през парадния вход в Общината, аз ще бъда кандидат-кмет на БСПКатя Стоянова става кмет на Созопол до минутиИзвънредна сесия на ОбС Созопол в понеделник, ясен е наследникът на Панайот РейзиСамо във Флагман.бг: Ето кой ще наследи Панайот Рейзи - и като кмет, и като лидер на ГЕРБ
Само във Флагман.бг: Панайот Рейзи не е подал оставка като кмет, а само като член на ГЕРБОт ПП ГЕРБ обявиха: Панайот Рейзи подава оставка като кмет и член на партиятаСпецсъдът отстрани от длъжност кмета на Созопол Панайот РейзиПанайот Рейзи: Няма от какво да се притеснявам и отново ще се кандидатирам за кмет на СозополПрокуратурата иска отстраняване на кмета на Созопол Панайот РейзиКметът на Созопол Панайот Рейзи проговори за обвинението сиЛечков за обвиненията срещу Рейзи и Иванова: Политическа поръчка са, прокуратурата е бухалкаГЕРБ чакат резултатите от разследването срещу Рейзи, за да се произнесатРумяна Арнаудова: Наблюдаващите прокурори ще преценят да искат ли отстраняване на Рейзи като кметПрокуратурата обвини кмета на Созопол в присвояване на 2 млн.лева, наложена му е мярка "подписка"
виж още
скрий


Тихомир Янакиев говори за влизане през задния вход, но никой не го е канил, законът ми дава право аз да предложа, а ОбС да гласува, коментира Германова

Катя Стоянова е най-добрият избор за Созопол. Това заяви председателят на ОбС Красимира Германова. Предложението за вр.и.д. кмет дойде точно от Германова и бе подкрепено от групата на ГЕРБ.

„Катя Стоянова е компетентен човек, със знания, умения, познава администрацията, от 12 години е замесвала Панайот Рейзи, когато не е могъл да упражнява своите правомощията и не само аз, но и всички мислещи в тази зала, не се съмняват, че тя може да се справи”, подчерта председателят на ОбС Красимира Германова.

Тя призна, че е останала изненадана от твърденията на Тихомир Янакиев, че нямало да „предложат друг кандидат, защото не искали да влизат през задния ход”.

Никой не е канил кандидат на БСП. Законът вменява правото на мен да предложа, а на ОбС да гласува номинацията”, допълни още Германова.

От името на групата на ГЕРБ Тодор Чакъров също заяви, че Стоянова е най-добре подготвеният човек, който може да заеме тази длъжност.

"В навечерието на летния сезон предстои много работа, а няма друг, който може да я свърши по-добре от Катя Стоянова", категоричен бе Чакъров.

В кулоарите на ОбС бившият съветник Христо Бардуков коментира, че е изненадан от поведението на групата на БСП. Според него те вече са дали старт на кампанията и са готови са всякакви хватки, включително да пречат на подготовката за сезона, за да дискредитират отделни личности в администрацията.

„Как групата на БСП, която винаги парадира, че е против разпродажбата на общинска собственост преди време единодушно подкрепи семейството на съветника Тодор Дамянов да закупи общински имот, за да разреши семейния си ресторант”, запита риторично пред журналисти Христо Бардуков.

Той уточни, че става въпрос за заведение срещу военното поделение, където преди две години тъстът на Дамянов е закупил земя на изгодна цена от Общината. „Не че имам против развитието на бизнеса, но съм против раздвояването на личността.”, допълни той.

Това е заведението, което визира Христо Бардуков. Преди две години семейството на Дамянов е закупило общински парцел, за да го разшири

 


В категории: Созопол