3 начина да отпразнувата не само Великден и Гергьовден, но и себе си

За активния градски човек един празник като Великден или Герговден има няколко значения: да отбележи важно събитие, да спази уважавана традиция, да се наслади на ритуалната трапеза, да сподели момента с любими хора, да си организира пътуване или почивка. Ето няколко идеи от “Манджера” как да комбинирате всичко това по възможно най-добрия и вкусен начин.

 

За всеки голям празник домакинята има нужда от помощник  

Когато организирате и участвате в празничните пиршества, не е необходимо да изкарате от няколко часа до два дни в кухнята. Дори да приготвите част от традиционните ястия сами, за други може да разчитате на кухнята на “Манджера”. Направете навреме поръчка за готов козунак по ваш вкус - традиционен козунак или козунак с локум и орехи, с шоколад, с бадеми, с мармалад - трябва само да изберете и поръчате до 24 април. Прегледайте и менюто с празнична храна за вкъщи и поръчайте агнешките специалитети за Гергьовден предварително.

 

Празникът се усеща не само по вкуса, ароматите и по цветовете

Вкусът на зелената салата и печеното агнешкото, ароматът на козунака и цветовете на боядисаните яйца са истинското тържество за сетивата. И всяка празнична трапеза завършва с нещо сладичко, което всички запомнят. Всъщност, вкусът на десерта е вкусът на спомена. Ето защо за най-хубаво и трайно впечатление от Великден използвайте ароматни, ярки и цветни десерти - като великденските мъфини и шарените курабийки на “Манджера” с различни забавни форми и декорации.

 

Празнувайте с близките си, но и със себе си

Приготовленията са част от празника, но не бива да ви изморяват. Докато поръчвате козунаци в “Манджера”, освежете се с чаша ароматно кафе и фреш с приятели или италиански сладолед за радост на децата. Свободното от печене готвене време също използвайте за себе си - за почивка, отпускане с хубава книга, време за приятели, разходки и любими занимания. Така онези, с които споделяте празника, ще се радват не само на прекрасна трапеза и почерпка, но и на вашата усмихната и свежа компания.

 

За още по-вкусен и радостен празник разчитайте на ресторант, пекарна и кафетерия “Манджера”


Намира се в кв. Левски, на ул. “Св. Ирина”, срещу “Майчин дом” и ви очаква с удобно предпразнично работно време.

За специалните предложения, ежедневното и празнично меню, както и за работния график на “Манджера” можете да се информирате от нейната Facebook страница: facebook.com/mangera.bg

 

* публикация