Емили Кристин от Торонто, Канада, завладява не само небето, но и хиляди сърца с чар и красота. Кристин е на 31 години и през последните осем години се е посветила на управляването на самолет като втори пилот. Канадката е луда по професията си. Момичето лети на самолет Dash 8-Q400, прави 12 до 16 полета седмично и обожава работата си.
 
"Чувството докато летиш е безценно. Имам чувството, че всичките ми проблеми и грижи и стават незначителни. За мен това е истинската свобода", споделя Емили Кристин. 

През това време Емили посетила много кътчета на Земята - от суровата Исландия до горещите Бахами. Красавицата е избрала тази професия, защото пътуването, както и авиацията, е нейна страст. И благодарение на работата и хобито си Кристин е станала по-популярна в Instagram. Вече повече от 39 хиляди души следват нейните приключения в социалната мрежа.

 
 
 
 


В същото време Емили е загрижена, че в тази област няма много мжени, и с нейния пример тя се надява да ги вдъхнови да се „вдигнат в небето“.
 
 
 
 


"Що се отнася до момичетата, и всеки, който се опитва да влезе в тази професия - просто не се отказвайте! Ще има неуспехи, но истинският провал ще бъде изоставянето на целта. Късаха ме след полетни тестове и на писмени изпити, но се опитвах отново и отново", казва още Емили.