Пет победи и две равенства записаха децата на Локомотив при Футбол 9, 7 и 5 през изминалия уикенд. Вижте обзор на всички срещи:

набор 2007:

Локомотив-1 разби с 4:0 ФА Пловдив. Хеттрик на Аксел Велев и един гол на Алекс Местов донесоха победата за момчетата на Николай Греков.

Локомотив-2 изпусна победа в последната минута над Лион (Пловдив). „Черно-белите“ водеха с 2:1, но противникът съумя да изравни в последната секунда за крайното 2:2. Въпреки равенството, възпитаниците на Илиян Иванов продължават да бъдат водачи в класирането.

набор 2008:

Локомотив се наложи над ФА Пловдив с 3:1. „Смърфовете“ поведоха с три гола чрез Ивайло Димитров, Дариус Дуролари, Димитър Димитров. „Небесносините“ намалиха за 3:1 две минути преди края, но момчетата на Марио Колев се поздравиха с победата.

набор 2009:

Локомотив-1 на Светослав Каламов записа нулево равенство с Чавдар (Пловдив). Двата отбора не си отбелязаха гол и поделиха точките.

Локомотив-2 победи с 3:1 Кронос. Футболистите на Георги Иванов се представиха по-добре от „жълто-черните“ и взеха трите точки.

набор 2010:

Локомотив-1 вкара пет безответни гола на Суперстарс за 5:0. Караначев, Славщенски, Жензарли, Чобанов и Билял се разписаха за отбора на Тодор Костов.

Локомотив-2 разгроми с 6:1 Марица. Тимът на Атанас Бончев седя по-добре на терена и заслужено се поздрави с трите точки. С хеттрик се отчете Бруно Станчев, два гола добави Атанас Кънчев, а едно попадение вкара Даниел Петров.

Отборът на Локомотив (Пловдив) набор 2005 загуби визитата си на Орлета (Пазарджик) в Зоналната група (р. 2004). Домакините спечелиха с минималното 1:0 на стадиона в село Главиница.

През почти целия мач Локомотив контролираше нещата, но момчетата на Андриан Чернев не успяха да стигнат до гол. При една от редките си атаки играч на Орлета успя да се разпише  и да донесе победата за „сините“.