Черно море допусна загуба с 0:2 при гостуването си на Берое в мач от 30-ия кръг на Първа професионална лига.

Домакините от Стара Загора успяха да открият резултата още в 7-ата минута. Бившият футболист на “моряците” Педро Еуженио реализира от пряк свободен удар. В 24-ата минута домакините удариха и греда чрез Иван Минчев, а четири минути по-късно Берое стигна до втори гол. Иван Бандаловски вкара с глава след центриране от корнер.

Гостите отговориха с опасен удар на Ндонгала в 36-ата минута, но стражът на старозагорци успя да избие. В 55-ата минута Педро Еуженио отново отправи опасен изстрел от пряк свободен удар, но този път Иван Дюлгеров успя да избие. В 69-ата минута Педро Еуженио се озова сам срещу вратаря на Черно море, но не успя да го преодолее. В 62-рата минута домакините останаха с човек по-малко, след като Александър Василев получи втори жълт картон за зверско влизане в гърба на Петър Витанов. 

Виктор Генев пропусна да намали резултата, след като в 77-ата минута успя да засече центриране отдясно, но вратарят на Берое спаси. В 88-ата за втори жълт картон бе изгонен и Мирослав Енчев от Черно море.

СНИМКИ ОТ МАЧА ВИЖТЕ ТУК!

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Цветомир Панов (33-Пламен Димов), Мирослав Енчев, Виктор Генев, Стефан Станчев, Аристот Ндонгала, Патрик Андраде (71-Дани Кики), Васил Панайотов, Петър Витанов, Мартин Минчев (58-Георги Илиев), Жоржиньо

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html