Гери-Никол „направо ги уби” за ЧРД на Бургас Плаза мол, Криско наду базуката, а за Папи Ханс всичко беше точно

Малки и големи танцуваха и викаха за Тита, Папи Ханс, Дара, Гери-Никол и Криско


Топ изпълнителите се раздадоха на макс пред бургазлии за празника по случай 10 години Бургас Плаза мол

Топ идолите Тита, Папи Ханс, Дара, Гери-Никол и Криско подлудиха бургаските тийнейджъри с невероятен купон в събота вечер. Поводът изпълнителите да гостуват в морски град бе рожденият ден на Бургас Плаза мол. От 10 години сградата търговския център се намира на ул. „Индустриална” и се е превърнало в любимо място за малки и големи при покупка на нови дрехи или пък играчки.

Гери-Никол направо уби с музика и танци децата, които толкова упорито опитваха да съборят оградите, за да се докоснат до любимата си идолка, че полицаите едва успяваха да ги удържат. Надъханата изпълнителка даде всичко от себе си и показа, че може да сложи всяка конкуренция в малкия си джоб. Без проблем тя владееше публиката, слизаше при нея и с голямо настроение „яката дупара” гърмеше от всички страни на мола.

В купона се включи и Папи Ханс. Любимият автор Константин Трифонов набира все по-голяма популярност в сърцата на подрастващите, но не с уникалните си стихове, а с песните си, чийто текстове са абсолютен прототип на лирическите му творби. Въпреки това за Папи Ханс всичко е точно и бургазлии показаха, че истински му се радват, защото е той „супер палав”.

Ударният край на празника по повод рождения ден на Бургас Плаза мол сложи рап изпълнителят Криско. Той изпълни едни от хитовите си песни, а бургазлии препяваха неуморно, въпреки студеното време в късните часове на вечерта. Той запя парчето „Ти искаш да бъдеш с мен”, което изпълня в дует с Тита, но този път на сцената се качи случайна девойка от публиката. Въпреки че 14-годишната девойка от Стара Загора нямаше особени певчески заложби, бургаската публика я аплодира.

Вижте повече за настроението от рождения ден на Бургас Плаза мол в следващите видеа:

 

 

 

 


В категории: Лайфстайл