В италианската волейболна Суперлига става горещо. Много горещо. Само четири тима останаха в битката за трофея на Апенините. Благодарение на каналите на bTV Media Group можете да проследите заключителната фаза в шампионата, където Цветан Соколов и неговият Кучине Лубе (Чивитанова) продължават да мечтаят за Скудетото. Тази вечер предстоят вторите срещи от полуфиналите, а третите мачове са само 3 дни по-късно - в понеделник. В тази фаза се играе до 3 победи от 5 мача.

От 21,30 часа по RING ще имате възможност да гледате изявите на Цветан Соколов срещу бившия му клуб Тренто. Първият сблъсък между двата тима беше емоционален. Много при това. Българинът беше над всички и със своите 36 точки - рекорд за плейофите в Италия, помогна за важна победа като гост. Двубоят, продължил повече от 3 часа, предложи всичко, което може да се иска от една волейболна среща: емоции, обрати и, разбира се, победители и победени. Тренто загуби домакинското си предимство и сега задължително трябва да търси победата, ако иска да изравни серията преди мач №3. Пропуснатите шансове за затваряне на мача може да тежат на играчите на Анджело Лоренцети, но те трябва бързо да се отърсят от трудното положение, в което са изпаднали.

По същото време на сайта btvnovinite.bg напълно безплатно и без регистрация можете да гледате срещата между Модена и шампиона Перуджа. "Дяволската блокада" обезсърчи съперниците със силната си игра в среща №1. Убедителният начин, по който волейболистите на Анджело Лоренцети стигнаха до успеха, може да обезкуражи много тимове, но не и Модена - особено когато отборът има възможност да вземе реванш у дома. В зала "Пала Панини" Иван Зайцев ще се опита да се "извини" на съотборниците си и на феновете, след като изигра една от най-слабите си срещи в кариерата. Сега, амбициран да се докаже отново срещу бившия си отбор, италианският национал ще трябва да даде всичко от себе си срещу шампиона. За Перуджа нещата изглеждат далеч по-различно. За да се класира на финал, на отбора му е достатъчно единствено да запише победи в домакинствата в зала "Пала Бартон". Едно обаче е сигурно: по-ранно завършване на полуфиналната серия ще се понрави на Вилфредо Леон и компания, тъй като в спора за титлата всеки спестен гейм е бонус.