Хит в мрежата! Искат „Меден рудник” да се отцепи от Бургас и да премине към …Средец

Постът предизвикал фурор в социалната мрежа


С тези задръствания положението е нетърпимо, нека да преминем към друга община, зове Анна Маркова

Бургазлийката Анна Маркова се превърна в истинска сензация в социалната мрежа Фейсбук, след като призова ж.к.”Меден рудник” да се отцепи от Община Бургас и да премине към Средец.

Поводът е ремонтът на бул.”Захари Стоянов”, който от началото на седмицата създава сериозни проблеми на живущите в най-големия жилищен комплекс на Бургас.  Самата тя се оплаква, че висяла много в тапите и Общината се била „оляла с тези ремонти”.

Коментарът й предизвика вълни от подигравки: Като преминем към Средец да не би хората да започнат да работят там, те пак ще са си в Бургас, питат съвсем логично потребители в мрежата.

Други се чудят как красивата, но изключително бедна Община Средец, ще се справи с ж.к.”Меден рудник”. Последните няколко години в комплекса бяха налети над 100 млн.лева преки инвестиции в инфраструктура, нов булевард, паркове, покрит плувен басейн, иновативна детска градина, ремонт на всички училища, саниране на 70-80 блока…всичко, което е непосилно за малка община като Средец, която е с бюджет около 20 млн.лева на година.

„Абсолютно съм сериозна и ви карам да се замислите! Ще ни паднат данъците!”, опитва се да убеди съфорумците Анна Маркова, заради което е взета на подбив. Коментарът й има над 250 отговора.

„Центърът за психично здраве да се намеси веднага”, зове потребител в мрежата, а друг допълва:”Изтървали са го момичето, като е бягала към Средец и е попаднала в трафика, хептен се е объркала”.

„Май някой е докопал от шабленската дрога”, смятат други. „Ще бъдем столицата на Средец”, иронично се кефят в Меден рудник.

„Не е нужно Меден рудник да се мести към Средец, просто вие може да отидете там”, съветват я бургазлии.


В категории: Меден Рудник