Млада жена взриви интернет със сърцераздирателната си история. В продължение на години тя се лекувала от безплодие, защото си мислела, че не може да забременее. Отчаяно желаела да има бебе, но мислела, че не може да зачене заради синдрома на поликистоза на яйчниците, от който страдала. 

За три години преминава през ада на "болезнени, инваизни и скъпи" терапии, които да излекуват проблема й.  След 29 отрицателни теста за бременност тя дава на съпруга си ултиматум: или инвитро оплождане, или развод.  

„След почти три години болезнени, инвазивни и скъпи лечения за безплодие, разбирам, че съпругът ми си е направил вазектомия преди да се запознаем", пише тя в Reddit.

"Не мога да опиша с думи колко много съм наранена. Лекарят настояваше да направим анализ на спермата му, но той отказваше. Подкрепях решението му, тъй като синдромът на поликистозните яйчници предполага, че проблемът е в мен. Той ме остави да понеса 29 отрицателни теста за бременност и многобройните хормонални инжекции и в нито един момент не си е помислял да разкрие истинската причина за провалените ни опити.

Накрая му поставих ултиматум: или инвитро, или развод. Тогава той ми каза, че си е направил вазектомия, защото се е притеснявал, че бившата му ще го хване с бебе. Обясни ми, че не искал да ми казва, защото ме обичал и се страхувал, че ще го напусна", споделя още тя.  

След като разбрала ужасяващата истина, тя накарала партньора си да избира: или да поправи допуснатата преди години грешка, или да използват донор на сперма, или да се разведат.

"Обичам го, но съм разбита! И като се имат предвид лъжите му, мисля, че е по-добре да не сме женени", завършва изповедта си в Reddit съкрушената дама. 

Хората в сайта са шокирани от драмата й и я призовават незабавно да напусне измамника. "Този човек е истински боклук. Как можеш да твърдиш, че обичаш някого и да го оставиш да премине през всичко това?", пише един от интернет потребителите. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!