Нова руса бразилка надъхва една от звездите на ЦСКА. И води отбора към победа, научи HotArena.



Най-новата звезда на червените Евандро наскоро вкара първия си гол на първенството, а „виновница” за заслугите му се оказа съпругата му Аманда, която го надъхва и подкрепя постоянно.



Половинката му живее от известно време в София заедно с дъщеря им и двете са голяма подкрепа за футболиста.
„Жена ми ми дава най-голямата сила и спокойствие, за да играя най-добрия си футбол”, призна наскоро нападателят.


Семейството се чувства перфектно у нас и твърди, че животът тук е далеч по-спокоен от този в Бразилия.


Евандро и жена му са изключително набожни и молитвите им са част от всекидневието. Нападателят често споменава Бог в изявленията си и вярва, че Господ му помага да се справи с трудностите и го води напред.



Евандро среща Аманда на почивка преди години и оттогава тя е с него навсякъде. Преди около година—две приема да се омъжи за него, а след това се ражда и дъщеричката им Алиси, пише "България днес".


Таткото и майката я гледат като писано яйце и дори си татуират нейното име върху телата си. Семейството обожава да се разхожда из София, но все още имат проблем с езиковата бариера.



Новата звезда на „червените” се хвали и с близко приятелство с Неймар. Преди време стига до националния тим на Бразилия, като участва в тренировъчен лагер с футболиста.

Двамата стават близки приятели и редовно играят заедно на „Плейстейшън”, както и на тенис маса.


Бразилецът също така е в добри отношения с Фелипе Коутиньо от „Барселона”, който преди няколко дни вкара решаващ гол за „Манчестър Юнайтед” и Шампионска лига.