илюстрация Булфото

Вчера около 15:45 часа, на пътя Айтос – Тервел, в района на Провадия, е възникнало произшествие. Според първоначалната информация, водачът на «БМВ» (22 г. от с. Струя, обл. Бургас), по време на движение, поради несъобразена с мокрия асфалт скорост, губи контрол, излиза извън пътя и се блъска в дърво.

Вледствие от инцидента мъжът е настанен в Реанимацията на МБАЛ «Св. Анна» с тежка контузия на мозъка, травма на бъбрек и опасност за живота. Работата по изясняване на детайлите и обстоятелствата около ПТП продължава. По случая е образувано досъдебно призводство.
Пак вчера, около 18:15 часа, на разклона за с. Езерово, водачът на «Сеат» Ш.М. (50 г.) от гр. Провадия, по време на движение, при маневра за завой наляво, не пропуска и блъска «Форд», който се движи в права посока. Вследствие на инцидента мъжът получава контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html