Григор Димитров е скочил в поредната любовна афера! Тенисистът компенсира спортните неуспехи с точки в интимния живот. Последното завоевание на плейбоя от Хасково е манекенката Десислава Зидарова, твърди сензационно столичен седмичник, позовавайки се на близки до красавицата.

Според слуховете, влюбчивият спортист е интимен с моделката от есента. Страстта на Григор да гони фустите, му коства и раздялата с поп певицата Никол Шерцингер, категорични са запознати с драмите в нощна София. Познати на Деси Зидарова обясниха, че изкусителката си позволява скъпи почивки в Монте Карло в хотели за по 1000 евро на нощ именно с тлъстия портфейл на хасковския плейбой.

"Двамата са изключително внимателни в отношенията. На снимките, които Деси качва редовно във фейсбук, няма и намек за мъжко присъствие. За семейството ѝ обаче не е тайна, че е любовница на Гришо. Именно от най-близките й хора тръгна и пикантната новина", обясняват информаторите на изданието.

За съблазнителната Деси е традиция да си хваща богати любовници, покрай които да живее охолно и без финансови главоболия, пише още изданието. Старт в петзвездния живот даде добре облеченият бизнесмен Веселин Янев. Баровецът е баща на двете деца на моделката. След него красавицата имаше връзка и със сина на алкохолния бос Миню Стайков - Стайко. След него Зидарова се хвана с Михаил Младжов и дори му стана съпруга. 

Серийните изневери на хасковлията май са и причина за окончателната му раздяла със световната знаменитост Никол Шерцингер. Последната им снимка е от септември 2018 г. От тогава смуглата красавица публикува фотоси, на които е сама или в компанията на свои приятели, Гришо обаче никакъв го няма. Наскоро двамата се засякоха на церемонията по връчването на "Оскар"-ите, но не бяха заедно, а в отделни компании.