Крилото на Ботев (Пловдив) Александър Тонев е заминал за Лондон. Футболистът е в английската столица по лични дела и ще се прибере в Пловдив днес. Очаква се той да се включи в тренировката на "жълто-черните". Смяташе се, че той ще играе в спаринга срещу Локомотив (София), който бе загубен с 1:2, но треньорът Николай Киров прецени да не рискува с пускането му. Вероятно Тонев ще направи дебют, макар и неофициален, в сряда, когато Ботев играе контрола с Ботев (Първомай). В нея ще бъде отиграна част от тактиката на "жълто-черните" за гостуването на Левски в неделя на "Герена", пише plovdivnews.bg.

В същото време Николай Киров отрече да има интерес към вратаря на Витоша (Бистрица) Християн Василев. Треньорът заяви, че желанието му е ръководството на клуба да постигне споразумение с Даниел Кайзер. Договорът на поляка изтича и все още не е подновен. Интерес към 27-годишния страж има и Левски. 

Днес ръководството на Ботев ще има сбирка. На нея Киров ще повдигне въпроса за Кайзер пред собственика на клуба Георги Самуилов. 

СНИМКА: Официален сайт на Ботев (Пд)