Васил Василев-Зуека е един от най-скъпоплатените актьори у нас. Роденият в Сливен комик отдавна загърби театъра и се преориентира към телевизията, където "капят" големите пари. Благодарение на доходите си, които заработваше допреди Нова година в "Господари на ефира" и от седем години в "Като две капки вода", Зуека си позволи най-първо да си купи къща в покрайнините на София, а е сега не му е проблем да налива и крупни суми за образованието на първородната си дъщеря Девина.

Миналата пролет младата дама бе абитуриентка. В чест на Девина родителите й се събраха за пръв път след раздялата си. Зуека обърна гръб на режисьорката и актриса Нина Димитрова, след като се залюби с друга режисьорка - Ани Вичева.

След бала си Девина избра да продължи образованието си в чужбина. Тя бе приета да учи "Драма" в един от най-престижните университети в света - лондонския университет "Куин Мери". Годишната такса била около 10 000 лева, твърди седмичник. До стотинка по банковата сметка на учебното учреждение я превел Зуека.

В Лондон 20-годишната щерка на Васил Василев живее в общежитие. Баща й предложил да й наеме квартира, но тийнейджърката категорично отказала. Девина предпочела да живее заедно със състудентите си в общежитието към университета по изкуства.

Щерката на Зуека отдавна върви по стъпките на родителите си. По актьорското майсторство Девина се запалила от баща си. Още от малка тя е навсякъде с него и обожава да го гледа на екрана. Дълги години ходила на балет и рисувала, но любовта й към театъра надделяла при избора на учебно заведение.