Маратонки "Асикс" и почетни плакети, които са поименни за всички волейболисти от Звездец, е специалната награда от името на кмета на Горна Малина Ангел Жиланов за третото място на мъжкия волейболен тим на Звездец в крайното класиране на Висшата лига. Така Общината в Горна Малина показа, че оценява положените усилията за достойно представяне на волейбола и продължава да бъде съпричастна към развитието на спорта.

Играчите на Звездец получиха бронзовите си отличия на специална церемония в столичната зала "Панайот Пондалов", която предшестваше първия двубой за титлата във Висшата лига между волейболистите на Славия и Арда (Кърджали), завършила с победа за "белите" с 3:1 гейма.

Българска федерация по волейбол бе представена от члена на УС Борислав Кьосев, който награди състезателите с бронзовите медали. Градоначалникът на Горна Малина също уважи събитието, като лично връчи на волейболистите почетните плакети и Купата. Всички си пожелаха през следващия сезон да бъдат постигнати по-големи успехи и защо не спечелване на титлата във Висшата лига.

BGvolleyball.com