Безспорно съпругата на британския принц Уилям е една от най-красивите, стилни и обсъждани жени не само на Острова, но и по целия свят. Кейт Мидълтън не веднъж е определяна за модна икона.

Преди време отви разкрихме в снимки едно шокиращо разкритие за херцогинята на Кеймбридж. Оказа се, че .

Междувременно отви показахме и фотоси, които доказаха .

И като стана дума за бившата американска актриса Меган, то трябва да припомням, че не само , но и тя и Кейт , които отразкрихме в снимки.

Но да се върнем към Кейт Мидълтън. 37-годишната херцогинята на Кеймбридж е следвана непрекъснато от фотографи, които улавят всяко нейно движение. Именно папарашките снимки, на които от  попаднахме, разкриха необичайни тайни за нея.

И така – всички пикантерии, които изплуваха от снимките й, правени през годините, издадоха, че Кейт има тайни фотогенични трикове, благодарение на които винаги изглежда ослепително на снимки.

Ето ги и тях:

Естественост във всичко
Херцогинята винаги изглежда естествено красива, а не нагримирана като българска чалга певица. Красивият ефект на Мидълтън може да се постигне с комбинация от прости неща, които не са сложни. Можете да постигнете такъв образ с по-светли, необичайни и текстурирани аксесоари като шапки, чанти, интересни пръстени или обеци.

Никога не гледа директно към обектива
Ако погледнете снимките на херцогинята от официални пътувания или неформални обстановки и срещи, то никога няма да я видите да гледа директно в обектива на фотоапаратите или камерите (с изключение на коледните снимки на цялото кралско семейство). И все пак тя винаги е с широка, но не фалшива, усмивка. Това придава на Кейт Мидълтън своеобразен чар, а снимките й никога не изглеждат неестествени.

Изправени рамене и специална поза, в която седи
Колкото и странно да звучи, но позата, която херцогинята заема, седнала на стол или диван, се отличава с особената си елегантност. Краката са кръстосани само в областта на глезените, плътно притиснати един към друг и наклонени надясно или наляво. В същото време раменете й винаги остават отворени и прави, което позволява на Кейт да изглежда по-уверена и красива. 

Ръцете на Кейт винаги са заети с нещо
Това може да е чанта, документ, шапка, чадър или просто да държи за ръка или носи някое от трите й деца. Практически няма снимки, на които Кейт е представена без нищо в ръцете си. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!