Женските гърди са тема, която силно вълнува и двата пола. Отпреди време ви разкрихме.

Но каквото и да си говорим и жените, и мъжете обичат по-обемните дамски прелести.

Сега от обаче се натъкнахме на големи проблеми, които измъчват жените с по-пищни гърди.

Оказа се, че дамите с големи цици страдат от 8 сериозни драми. Самите те си признаха какво ги мъчи.

Ето ги и тях:

Проблем номер едно:
Искаш да носиш риза, но не можеш да си го позволиш, защото копчето ще бъде постоянно „отворено” и всичко ще се вижда безпроблемно.

Проблем номер две:
Няма как да бягате след автобуса или пък да спортувате нормално, защото постоянно трябва да държите в ръце големите си гърди, които не само, че тежат, ами се и „размятат” с бясна сила. Това е болезнено е нелепо.

Проблем номер три:
Да изглеждате визуално слаби е почти невъзможно. Дори и да имате тънко кръстче и слабички крака, че и плоско коремче, големите гърди прецакват цялостната стройна гледка.

Проблем номер четири:
О, най-обичаният и болезнен въпрос. Сутиен? Ха-ха. Да, само „бабешки” модели могат да поберат пищния бюст.

Проблем номер пет:
Бельото е кошмар. Бабешките сутиени не вървят в комплект със секси бикини, а красивите гащички пък не са комбинирани с обемни сутиени. Затова или се купува всичко по отделно или се взимат два комплекта, от единия се взима сутиенът, а от другия бикините.

Проблем номер шест:
Удобният и добър сън не е присъщ за жените с големи цици. По гръб се задушават от тежестта им, а за спане по корем и дума не може да става. Затова само настрани, а това боли… и омръзва.

Проблем номер седем:
Постоянни болки в гърба. Непоносими и непрекъснати.

Проблем номер осем:
Няма да чуете някоя дама с големи гърди да ви сподели горните проблеми, защото или няма да й бъде повярвано, или другите жени с малък бюст, е и всички мъже, просто ще си помислят, че се хвали и си проси комплимента.