Ако последните месеци сте пренебрегнали своя абонамент за World of Warcraft, компанията Blizzard упоритo иска да ви накара да се завърнете през почивните дни. За целта акаунтите на всички неактивни играчи ще бъдат презаредени с всички експанжъни до Legion. Последното допълнение, Battle of Azeroth, е достъпно ексклузивно за три часа тестов период. Промоцията е активна до утре, 24-ти март.

По някаква странна причина, за да се възползвате от офертата, сте принудени да направите особени ритуали. Нужно е да преинсталирате Battle.net десктоп клиент, да влезете в профила си, да инсталирате или обновите World of Warcraft. След това сте свободни да играете.

Ако не сте се запознали с последните експанжъни, има много ново съдържание, което да опитате. Включени са нови светове, класи, раси и промени в геймплея. Честно казано, ако сте назад, събота и неделя няма да ви стигнат. Blizzard действително приема извънредни мерки, за да привлече старите си фенове. До края на месеца компанията предлага пакетите Battle of Azeroth и Complete Collection с отстъпки до 20%. Някои специални услуги, като прехвърляне на героя и смяна на расата, същото струват до 30 процента по-малко.

За тези, които никога не са играли Battle of Azeroth, тричасовият тестов период може да се повтори с до 12 различни героя. С експанжъна ви очакват нови трудности на игра, съобразени с вашето ниво. Опитите Blizzard да възроди Wow вероятно са свързани със скорошните преразпределения на служители във фирмата.