Делфинарумът във Варна посрещна пролетта с огромна и вълнуваща изненада за своите посетители. Броят на неговите обитатели се увеличи, след като двама от „артистите“ в него – Доли и Кимбо си имат бебе!

На безплатно представление днес беше представено малкото делфинче, което е родено на 19 ноември миналата година в басейна на Делфинариума. То все още няма име, като причинете за това са две.

На първо място, полът на бебето не е установен със сигурност. И това е напълно естествено, защото оформянето на новородените делфинчета продължава до 6 месеца след раждането им. Освен това, майката Доли не допуска никого в близост до бебето си. Засега специалистите от само имат подозрения, че бебето е момченце.

Другата причина то още да няма име е, че по традиция името на новородените делфини в Делфинариума на Варна се дават от почитателите им. Така са получили имената си и другите двама негови обитатели – Йоана и Бимбо. Именно те, заедно с гордия баща Кимбо бяха най-активни представлението, което предизвика истинска сензация във Варна.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html