Шели Финкел, ко-мениджър на световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър, обясни някои от причините поради които отхвърлиха предложението на DAZN за $100 млн., което включваше и две битки с шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа.

Във вторник на пресконференция в Ню Йорк, Уайлдър обяви, че ще защитава титлата си срещу Доминик Бризийл на 18 май в „Барлис център“, в основното събитие на боксова галавечер, която ще бъде излъчена от телевизионния канал Шоутайм.

„Попитахме колко ще получи Джошуа, но така и не получихме отговор,“ – каза Финкел пред Лос Анджелис Таймс. „Онова, което ни предложиха, звучеше добре, но може би няма да звучи толкова добре, ако другият боксьор получи двойно или тройно. Ние така и не разбрахме колко ще получи Джошуа.

Когато отказахме офертата на екипа на Джошуа от $ 15 млн., те ни казаха:’О, какво ще правите? Нямате съперник.’ Имахме някой предвид. Проведохме двубой с Тайсън Фюри.

В момента, Дионтей е много по-голямо име, отколкото беше преди. Затова същите хора ни предложиха много повече пари от предходната им оферта. Можете ли да си представите след шест месеца какво ще поискат?“

fight-bg.com