Ето го и новият пролетен хороскоп, който ще донесе нова надежда и успехи заедно с настъпването на пролетта за повечето зодии-Пролетта ще бъде плодотворна и наистина този път ще е символ на големи промени, които очакват всички с трепет и вдъхновение-За някои от зодиите това ще бъде промян в личен план-нова работа, нови източници на доходи, а много е вероятно и нов член на семейството. За 3 зодии новото ще е в новата любов, която ще ги удари като гръм от ясно небе и ще е нещо, което не са очаквали, но бързо ще се впуснат в новото приключение и пеперудите в стомаха ще пърхат, пърхат ...

Овен

Родените през пролетта ще получат добър подарък за рождения ден. От финансова гледна точка ситуацията ще бъде просто невероятна: имате достатъчно за всичко, от което се нуждаете, и дори повече! Ще имате много сила, енергия и възможности за реализиране на желания и цели. Дори не се съмнявайте - действайте, защото това е прекрасен период, за да направите живота си точно както искате. Също така се опитайте да слушате вашата интуиция: През април тя определено няма да ви разочарова.

 

Телец
От първите дни на април промените ще проникнат в живота на Телец. Ще се появи информация, която ражда идеята как да се промени живота. Възможно преместване, смяна на длъжността или мястото на обучение. Уран, включен в знака на Телец, не може да повлияе на живота на представителите на този красив знак на зодиака.

Може би в живота ви ще има човек, който ще обърне вашия мироглед. Промените ще оживеят Телец буквално светкавично и драматично. Радвайте с подаръци близки хора през този период, а след това животът няма да остави Телец без интимен дар.

 

Близнаци 

Най-накрая започват нов период от живота си. Ще имате сила, енергия и възможности за действие. Вероятно ще започнете нова връзка или положителни промени в работата .

Опитайте се да не обръщате внимание на това, което казват другите, така че да не засяга самочувствието ви. Научете се как да спрете негативните си мисли. Не трябва да се тревожите за работата: през април работата ви ще бъде оценена.

 

Рак

За да се поддържате добро здраве през този период, трябва да се научите да се отпускате, да се опитвате да бъдете по-малко нервни и да избягвате стресови ситуации, когато е възможно. Ако не можете да се справите сами, може да е полезно да се обърнете към помощ от психолог.

Прогнозата за Таро съветва Раците да помислят сериозно за подобряване на материалната ситуация. Ако парите постоянно не са достатъчни, защо  държите на това работно място? Отидете да учите, да подобрите уменията си. Може би приятелите ви ще ви предложат нещо по-изгодно от това, което имате.

Лъв
Нови познанства, преговори, помирение - месец април е много благоприятен за комуникации, договори, договори. Ще се срещнете с нови хора.

В личния си живот ще има приятна промяна. Има голяма вероятност да намерите сродна душа, но един прекрасен романтичен период очаква Лъвовете. Здравето ви ще е желязно!

 

Дева
През април много Деви ще се чувстват като кралици и крале. И в почти всички области на живота. Силата и късметът са на ваша страна, така че ако имате глобални планове и грижи за този период, не се притеснявайте, всичко ще върви добре.

Това е чудесен период за посвещаване на времето на творчеството и развитието на вашите таланти. Между другото, вероятно някой от семейството ще ви направи много ценен и красив подарък, който ще повлияе на настроението ви.

 

Везни

Везни през април-2019 ще отвори интересни перспективи. За някои това ще бъде нова работа в необичайна област; Някой - първите стъпки в собствения си бизнес. Каквато и категория да принадлежите, ще успеете.

През втората половина на април може да бъдете вкарани в ненужен конфликт. Опитайте се да не губите време за това и да не поемате негативи.

 

Скорпион

С финансите всичко ще бъде наред. И парите може да дойдат оттам, откъдето не очаквате. От гледна точка на здравето, всичко ще бъде и без проблеми.

Опитайте се да общувате повече със семейството си, да им помагате. Самотните Скорпиони може да разчитат на ползата от Венера - богинята на любовта и красотата. Красивата романтика ще бъде като приказка, а началото на тази история е силен и щастлив брак.

 

Стрелец

Вероятно ще имате желание да се хвърлите към нещо ново, което няма да е добре, а след това да започне всичко отначало. Това е периодът, в който започвате да разтваряте крилата си, да учите нещо ново. Може би кратко, но доста плодотворно и богато пътуване.

Стрелците, които са сами имат възможност да срещнат "втората половина". Къде точно? Огледайте се, ослушайте се добре и може да се изненадате от нещо, което досега не сте забелязвали.

 

Козирог

През пролетта Козирозите ще трябва активно да участват във всичко непознато, ще трябва да следят времето и да следват последните тенденции.

Във финансовата сфера, както и в областта на любовта, не се очакват промени; всичко ще бъде както обикновено. Но точно такава стабилност е това, от което се нуждаете, за да постигнете пълна хармония със света и вътрешното си състояние.

 

Водолей

Водолей най-накрая ще разбере и реши, че е необходимо да спре да се адаптира към някого. Това е добър период за започване на нещо от нулата: Било то бизнес или нова връзка.

Ще има нови възможности, които ще помогнат за преминаване към нова стъпка на финансиране. Погрижете се за здравето си, ако имате проблеми, не ги отлагайте, най-важното е да се лекува хрема, кашлица навреме и да се опитате да спите повече.

 

Риби

Риби в средата на април ще имат силно желание и дори нужда от почивка. Ако е възможно, отделете време за почивка. Да, за да можете да изключите телефона и да отидете в гората, където няма интернет.

Втората половина на месеца ще бъде запомнена с приятни изненади и романтични срещи. Възможно е обостряне на стари заболявания - стави, гръбначен стълб и колене. Тук, без масаж, инжекции и други процедури не може да се оправи нищо.