Много талантливи холивудски актриси имат атрактивен външен вид и доста апетитни форми. Разбира се, да скриете такива дарове от природата си е направо глупаво, тъй че повечето звезди се опитват да подчертаят плюсовете си, когато се появяват на публични места.

Отвече виСподелихме ви и

На публично място известните актриси се опитват да подчертаят прелестите си, като за целта слагат дълбоки деколтета, които пък освен, че привличат мъжките погледи, предизвикват и много завист у жените.

Днес ще ви покажем кои са някои от най-пищните пазви на Холивуд и как знаменитостите са изложили гърдите си на показ, подчертавайки всяка тяхна изививка.

Холи Бери

Родена на 14 август 1966 година

Красивата американска актриса ще остане в съзнанието на почитателите най-вече с интересните си снимки, но и с участието си в поредицата „Х-men”. Тя има не само прелестна визия, но и забележителна фигура, която честичко подчертава освен с изрязани деколтета и с ярки цветове.

Салма Хайек

Родена на 2 септември 1966 година

Красавицата има мексикански корени, което спомага за екзотичния й външен вид. Зрителите ще я запомнят с многото успешни роли в киното. Салма е носител на много награди, включително и „Оскар”. Природата я е надарила с изящни форми, а актрисата не обича да ги крие и доста честичко се пуска с дълбоки деколтета и рокли, които подчертават извивките й.

Скарлет Йохансон

Родена на 22 ноември 1984 година

Привлекателната американска актриса също като предходните си две колежки има много запомнящи се роли, а името й е известно на почти всеки човек по света. Йохансон притежава забележителен външен вид и винаги се появява в много стилни рокли, които перфектно подчертават фигурата й.

Кейт Ъптън

Родена на 10 юни 1992 година

Освен актриса, Кейт е и модел. Блондинката отскоро се изявява в Холивуд, но доста бързо успя да си спечели сърцата на публиката. Нейната роля в „Другата жена” бе високо оценена от критиците. Тя е от дамите, които обичат да показват малко повече от нужното.

Дженифър Лав Хюит

Родена е на 21 февруари 1979 година

Определено тя е сред най-красивите американски актриси. Изявява се още като продуцент и режисьор. Освен на големия екран, много от зрителите ще я запомнят и с ролята й в „Шепот от отвъдното”. Публиката буквално се влюби в актрисата заради красивия й външен вид и огромния й талант.

Дженифър притежава уникални форми и въобще не опитва да ги скрие от феновете си. Тя често се появява с ярки рокли и изключително дълбоки прелести, подчертавайки пищния си бюст./

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!