"Ще говорим за листите за евродепутати. Ще видим какво са подготвили от британския парламент. Чака ни много тежък разговор днес. Аз не обичам да се мешат в моята работа, затова не давам и съвети. Вероятно е другата седмица пак да ни извикат. Отсрочката трябва да бъде кратка. Това ще обсъждаме днес. Не е достатъчно да чуем ЕС, но трябва и британския парламент да се вземе под внимание." Това каза премиерът Бойко Брорисов от Брюксел.
 

"Тъжно ми е и ми е гадно, защото има обяснение. Цветанов утре отива в Америка и ще говоря още веднъж с тях. Никак не ми е приятна темата. Според тях всичко е законно, затова ще изчакам кратко време. Сезирани са прокуратурата и КОНПИ. Някои взимат имоти за по 200 лв квадрата, а други взимат за по 1200. Много колеги ме обвиняват, че махам хора и режа глави. Дори да има нарушение, да няма престъпление, но ще има последствия", обясни още той. 

Припомняме, че по-рано днес премиерът изригна с думите, че децата на убийците на Буров говорят за апартаменти, а "ние в Банкя си карахме жигулитата и им гледахме мерцедесите".