Имената могат да разкажат много за човек, разказват експерти. Ето кои са най-съблазнителните мъжки имена, които завладяват сърцата на жените.

Димитър

Това име привлича жените, тъй като собственикът му е самоуверен, винаги се стреми да бъде лидер не само в личния си живот, но и в работата, и във финансите.

Мъжът с това име е непредсказуем, знае цената на живота, винаги казва това, което мисли и рядко задържа емоциите.Александър

Мъжете с това име също са доста съблазнителни и интересни. Те лесно покоряват хората, интересни, забавни, те знаят стойността на живота. Те се стремят да бъдат лидери във всичко, не само в екипа, но и в личния си живот. Наблюденията и статистиката показват, че хора на които имената започват с А са много успешни. За това такива хора имат успешна кариера и много приятели и жените постоянно се стремят към тях. Хората с името Александър са силни по дух и винаги успяват във всичко с което се захванат. Името ще им помага винаги в живота и те постоянно ще се радват на успех.

Иван

Иван е име с богата история. Това е мъж, с когото жените се чувстват много комфортно.Те са много верни партньори и любящи бащи. Ако жена се омъжи за мъж с името Иван тя трябва да е спокойна за своя семеен живот. Винаги през техният съвместен живот ще се радват на разбирателство и семейно щастие.

Мъжете с това име са много уверени в себе си и в собствените си сили, познават вкуса на живота, винаги се стремят да бъдат на власт, не обичат да бъдат водени от друг. 

Владислав

Привличането се крие в силата на този човек. Името звучи твърдо, решително. Владислав е в състояние да очарова и да подлуди жените. Мъжът с това име притежава слава, популярност, жените не могат да се откажат от такъв човек.

Кирил

Кирил това име носи стабилност и привлекателност. Притежаващите името Кирил са много красиви и привлекателни за противоположният пол.Техният живот може да се използва като сюжет за роман или филм. Тяхната сила е в това,че знаят какво искат от живота и за това са винаги щастливи, добри и позитивни.

Мъжете с това име са истински примери за щастие, те са умни, привлекателни, интелигентни, с добро чувство за хумор. Това са мъже, които обръщат внимание, подаряват подаръци и искрено признават любовта си.

Виктор

Още в самото име е заложена думата победа. Хората които носят името Виктор през жизненият си път ще постигнат това което желаят. Ще имат възможност да заемат високи длъжности в големи компании или да развиват собствен бизнес или да се радват на своите спортни постижения. Те винаги ще имат шанс в бизнеса, любовта и спорта. Те рядко се отказват и стоят на празен ход. Те са освен съблазнители и велики семейни мъже. С тях е лесно да се общува, знаят много интересни истории.