Херцогинята на Съсек Меган Маркъл за пореден път накара всички да заговорят за нея. Бившата актриса привлече погледите по време на кръщенето на дъщерята на Зара Тиндъл - Лина, което се проведе в Черингтън, Глостършир.

Въпреки че главните герои в голямото събитие бяха съпругът й - принц Хари, който стана кръстник на малката, и самата Лина, Маркъл бързо успя да се превърне в тема номер едно заради тоалета, който бе избрала. 



Бъдещата майка се появи с палто на Dior от 50-те години на миналия век.

С подобна връхна дреха през 1960 година се появи и Жаки Кенеди след победата на съпруга си в президентските избори. 

Журналистите веднага предположиха, че херцогинята на Съсекс е взела палтото от бутика William Vintage, в който се предлагат луксозни дрехи втора употреба.

Най-интересното е, че Меган, също като Жаки Кенеди, облича палтото в последните месеци на бременността си. 



Всъщност това не е първият случай, в който бившата актриса копира бившата първа дама на САЩ. По-рано през март при посещението си в Уестминстърско абатство тя се появи с бяла шапка без периферия. Жаклин Кенеди редовно се появяваше с такава шапка при публичните си появи. 



През месец февруари пък се бе издокарала с тоалет, който страшно много наподобяваше този, който светската лъвица Ким Кардашиян носи преди пет години по време на бременността си. При посещението си в Мароко херцогинята на Съсекс се появи с рокла в телесен цвят, дело на френската модна къща Dior. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!