Жилищен комплекс на няколко етажа в нов луксозен квартал на Пловдив, намиращ се на метри от гориста местност и Гребния канал! Да, това е реалност, която е свързана с новия проект на PIMK Build. Съвсем скоро се очаква да стартира четвъртият им проект в Пловдив, който ще е в новия луксозен квартал в район „Западен”, образуващ се около улица „Рая” и бул. „6 септември” , близо до хотел „Лендмарк”.

Новият жилищен комплекс ще бъде короната в перлата на квартала, който става все по-предпочитано място за живот. Това се обуславя от прекрасната локация, която е близо до основни пътни артерии, но и на метри от парк „Отдих и култура”.  Сградата ще се намира на бул. „6 септември” на 100 метра от водата на Гребната база, близо до отбивката към хотела. Инвеститорът смята да изгради и екопътека, която да води директно до една от любимите дестинации на пловдивчани. 

Това, което отличава комплекса е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места.  Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще е просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120 %!

trafficnews.bg