Волейболистките на Левски победиха  като домакини Берое (Стара Загора) с 3:1 (25:23, 26:24, 23:25, 27:25) в мач от 12-ия кръг на женското първенство, който се игра в столичната зала „Сиконко“.  С това „сините“ зарадваха своята публика и взеха реванш от старозагорки за загубата през първия сезон на шампионата.

Успехът е осми за Левски, като тимът запазва трета позиция с четири загуби и 23 точки. Въпреки загубата, Берое остава на втора позиция с осем победи, три загуби и 24 точки.

Волейболистките на Левски стартираха много нахъсано и изненадаха гостенките със стегната и сърцата игра. “Сините“ разбиха посрещането на съперника със силен начален удар и поведоха ударно с 12:3. Едва в този момент старозагорки тръгнаха да търсят обрат, като постепенно стопиха пасива си и изравниха при 17:17. Последва оспорвана и равностойна игра, но в решителните моменти домакините показаха повече устойчивост и спечелиха гейма, като поведоха с 1:0 гейма.

Проблемите на Берое продължиха в посрещане и във втората част, в която отново левскарките имаха водеща роля. Треньорът Дочев се опитваше чрез смени да намери верния път, като рокадите дадоха частичен резултат и играта бе изравнена при 21:21. За втори пореден път силите бяха изравнени в края на частта, но отново Левски показа по-добра психика, като успя да се наложи в гейма и поведе с 2:0.

Едва в третата част Берое показа своите възможности и на свой ред поведе с 11:6. Играта на приливи и отливи обаче продължи и домакините стопиха пасива до една точка. Последва поредна порция равностойност, като при третия си опит, при 23:23, "беройки" този път устояха на всички атаки на домакините и затвориха гейма, а с това се върнаха в играта.

Четвъртата част започна равностойно, но за пореден път началният удар бе главното оръжие на “сините“, с което те направиха серия от точки и поведоха с 14:9. Гостенките не успяха да се отърсят от грешките и Левски увеличи разликата до 22:13. В този момент настъпи закъснял щурм на старозагорки, които направиха и невъзможното и реализираха страхотен обрат за равенството 23:23! В решителните моменти обаче отново "сините" показаха характер и успяха да наложат волята си, а с това спечелиха и крайната победа. 

Най-резултатна в мача беше Елена Бечева, която завърши с 29 точки (3 аса).

За Берое Хелена Перич завърши с 16 точки (2 блокади).