Бившият играч на Ювентус Андреа Пирло разкритикува представянето на тима по време на загубата с 0:2 от Атлетико Мадрид в Шампионската лига

“Видях един отбор без характер и желание за игра. Трябва да се справиш с напрежението и да дадеш всичко от себе си, ако искаш да спечелиш. Юве игра като тим, който чака и наблюдава. Сякаш искаха минутите да изтекат. Рано или късно, голът щеше да дойде”, заяви Пирло пред “Скай Спортс Италия”.

Легендата на “Старата госпожа” Алесандро Дел Пиеро се присъедини към критиките срещу играта на тима във въпросния мач. “Юве трябва да направи нещо повече от това, което видяхме”, коментира той.

Междувременно, бившият наставник на отбора Фабио Капело се изказа остро спрямо защитника Леонардо Бонучи за падането му при първия гол на Атлетико. “В Италия сме свикнали с това. Едвам те докосват, падаш на терена и ти свирят фаул. Още щом усети допира Бонучи веднага падна и ето ви го резултата. Очевидно е, че няма нарушение. Има такава разлика между Серия “А” и Шампионската лига, че все едно това е друг спорт. Нужните скорост и агресивност ги нямаше на терена. Юве не беше подготвен за това”, категоричен е той.