Днес Бруно Акрапович влезе в пловдивския футболен фолклор като се оправда с вятъра за загубата от Септември и за останалите само илюзорни шансове за влизане в топ 6, и предпочете да се направи на оригинален вместо да отговори на въпроса: Какво НЕ направи ръководството, какво НЕ направи той и какво НЕ направиха футболистите, за да не се изпълни поставената цел – Топ 6?

Бруно го обърна на „Ти“ към представителя на PlovdivDerby.com и го прати да търси другаде отговорите на въпросите! „Вие винаги вземате информация, която не е проверена, така че може и сега да вземете информация от някой друг! Това е отговорът ми към теб, защото ти много добре знаеш, какво говоря аз!“ След това си откровение Бруно насочи въпрос на колега, касаещ бразилците Уирис и Густаво, към репортера на PlovdivDerby.com, който трябвало да отговори вместо него. След като научи, че информацията не е с първоизточник PlovdivDerby.com Бруно все пак реши да отговори: „Тази информация не е истина. Аз няма какво да крия, за това питайте мен, не някой, който ще ви даде лъжлива информация“. Ето какво последва като отговор на твърденията във въпросната статия:

Какво каза Бруно за Елитон: „Елитон искаше да си ходи, защото му липсва семейството. Той има договор! Казах му да проведе разговори с президента, защото има договор с нас. Или ще продължи с нас или нещо друго ще се случи. Може да бъде глобен!“
Какво се твърди в статията с първоизточник Меридиан Мач за Елитон: „Двамата бразилци в Локо (Пд) са пред раздяла с клуба. Елитон Жуниор сам е изразил желание да си тръгне. Предстоят преговори, но халфът, който за два сезона записа 26 мача за „черно-белите“, в повечето случаи като резерва, няма да е в групата и за днешния двубой със Септември.“

Какво каза Бруно за Густаво: Той е едно младо момче, което е част от юношите на клуба. Не мога да му давам шанс пренебрегвайки Парвиз Умарбаев, Банович, Янко Ангелов и Митко Илиев. Той трябва да върви напред, но такива писаници, че ще бъде преотстъпен само му нарушават психиката.

Какво се казва във статията за Густаво: „Дошлият със съдействието на Кузман Маринков Уирис Густаво де Оливейра е по-перспективен и е харесван от някои от приближените до Христо Крушарски. Бруно Акрапович обаче е категоричен, че към момента, въпреки че тренира с първия отбор, той трудно би се конкурирал за титулярно място.

Предвид това, че той дойде от същата школа, от която на „Лаута“ взеха и Даксон Да Силва, а и е само на 18 години, „черно-белите“ ще търсят отбор, в който той да се обиграва. Няма да е изненада, ако Густаво бъде преотстъпен във Втора лига като Локо продължи да му плаща заплатата, твърди „Меридиан мач“.“

Адвокати на Меридиан Мач няма да ставаме. Сами преценете, дали има разлики в написаното от тях и казаното от Акрапович. Само ще ви припомним, че преди няколко дни Бруно Акрапович избра именно Меридиан Мач, за да отговори на Симеон Райков и Гочо Василев, а от тогава насам най-големия спортен ежедневник бълва топ новини за черно-белите. Точка по тази тема.

Връщаме се обаче на една много интересна реплика на Бруно Акрапович: „Аз няма какво да крия, за това питайте мен, а не някой, който ще ви даде лъжлива информация!“

Точно тази реплика няма как да мине метър. На 14 февруари дни преди първия мач на Локо Пд с Левски репортер на PlovdivDerby.com e на Лаута, за да чака Христо Крушарски за интервю, след като часове преди това собственикът на Локомотив Пловдив е бил на среща с кмета на Пловдив. Бруно Акрапович се появява на стадиона за тренировката на Локо Пд. Между него и репортерът на PlovdivDerby.com се провежда следния разговор:

Репортер на PlovdivDerby: Г-н Акрапович бихте ли искали да направим едно интервю преди рестартирането на шампионата?
Бруно Акрапович: Не, сега не е удобно!
Репортер на PlovdivDerby: Разбирам, нямаме уговорка! А ще организирате ли пресконференция, на която да ви попитаме за селекция, подготовка, предстоящите мачове?
Бруно Акрапович: Ако има интерес ще организираме!
Репортер на PlovdivDerby: След като аз ви питам, вероятно и другите колеги биха имали въпроси. Говорим за Локомотив Пд и обществен интерес винаги е има.
Бруно Акрапович: Добре!

Така, след като Бруно Акрапович бе поканен да даде интервю и отказа (има това право) и след като бе подканен да говори на пресконференция (Избра интервю в официалния сайт и още едно такова в Меридиан Мач) – той заяви днес да питаме него!

Къде, г-н Акрапович, да ви питаме? Днес пловдивските журналисти ви срещнахме за първи път, след като се завърнахте от подготовка и започнахме да ви питаме, но вие отговорихте така: „Вие винаги вземате информация, която не е проверена, така че може и сега да вземете информация от някой друг! Това е отговорът ми към теб, защото ти много добре знаеш, какво говоря аз!“

За информация на г-н Акрапович и всеки друг, който обвини PlovdivDerby.com за публикуването на непроверена или лъжлива информация, бихме желали да изясним следното: Всяка една информация, публикуванa в PlovdivDerby.com, е проверена при минимум два достоверни източника.

Бруно Акрапович е добре да знае, че PlovdivDerby.com е единствената медия, която не се е упражнявала да пише коментари и анализи на негов гръб, а напротив, винаги сме се старали да му дадем спокойствие за работа и възможност да разгърне потенциала си! Докато едни го наричаха физкултурник и какво ли още не, в PlovdivDerby.com винаги сме заемали неговата страна, твърдейки, че той бе единственият, който „извади топки“ да направи чистка в Локомотив Пловдив.

И накрая ще публикуваме списък с авторските новини свързани с представителния отбор на Локо Пд, които PlovdivDerby.com сме публикували от началото на годината. Нека Бруно Акрапович каже, коя от тях не е проверена и не отговаря на истината!

19.02.2019: Локо успя да картотекира само един от новите за Септември!
13.02.2019: Лоши новини в Локо Пд! Мустафа Абдулахи със съмнение за скъсани връзки!
13:02.2019: АНКЕТА: Оценете зимната селекция на Локо Пд!
11.02.2019: Локо Пд се прибра от Турция
05.02.2019: Шефове на Локо Пд пристигнаха в Турция
01.02.2019: Петър Главчев във Верея, но оставането му не е сигурно
24.01.2019: Акрапович остави Симеон Райков в Пловдив и разкри 3 нови попълнения
24.01.2019: Акрапович показа вратата на още един черно-бял юноша!
20.01.2019: ПЪРВО в PlovdivDerby.com: Локо Пд започна преговори за договор с Мохамед Айдара!
18.01.2019: Нов халф пристига в Локо!
02.01.2019: В Локо чакат Бруно за селекцията

Както всеки може да види, авторската информация свързана с представителния отбор на Локо Пд, публикувана в PlovdivDerby.com през последните месеци, е изключително оскъдна! В медията ни най-често препечатваме официалните съобщения от сайта на Локомотив Пловдив, за да не създаваме излишно напрежение около г-н Акрапович и водената от него селекция, която видимо изпитва трудности в Първа лига!

Непроверени информации до нашите уши достигат много, г-н Акрапович! Важно е, кои от тях сме направили обществено достояние, след като сме проверили и кои не виждат бял свят! Постарахме се да ви предоставим списък!

Попътен вятър*, г-н Акрапович!

*Bugarski izraz koji želi uspjeh

автор: Андрей Спасов

Трябва ли Бруно Акрапович да продължи да води Локо Пд, ако тимът не се класира в Топ 6?

  • Не (39%, 36 Гласове)
  • Да (33%, 31 Гласове)
  • Не ме интересува, привърженик съм на друг отбор! (28%, 26 Гласове)

Общо гласували: 93

 Зареждане ...