Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович призна, че тимът му е изгубил всякакви шансове за класиране в Топ 6 след днешното поражение на “Лаута” с 0:2 от Септември. Специалистът е на мнение, че при удара на Димитър Илиев топката е преминала голлинията на столичани и попадението на полузащитника е трябвало да бъде зачетено.

“Не бяхме организирани добре. Искахме да правим неща в атака, които не бяха тренирали. Правехме грешки в нашата половина. В противниковия отбор има много скорост. В ключови ситуации имаха повече играчи в някои зони. Не знам дали вятърът беше това, което пречеше на играчите през първото полувреме. Имахме един шанс и топката премина голлинията, но голът не беше зачетен. Ситуацията щеше да бъде различна. Продължаваме лошо, някои неща не ми харесаха. През второто полувреме направихме отбора по-офанзивен, но не успяхме да вкараме гол. Не бях доволен от Карагарен”, започна Акрапович.

“Не игра така, както исках. Мислех, че от тази страна Септември е по-слаб. Всичко, което Карагарен опита да направи, беше грешно. Момчил Цветанов имаше желание и ситуации пред себе си. Днес опитахме да диктуваме играта. Срещу големите отбори изглеждаме много по-добре, но срещу по-малките отбори нямаме право на подценяване. Трите точки са си три точки, независимо от кого ги взимаш. Няма как да бъдем сред първите отбори с подобно представяне. Не сме говорили с г-н Крушарски. Разбирам желанието му да завършим в Топ 6, лошото е, че не успяхме да го постигнем”, допълни наставникът.