В последните години стана тенденция жените да раждат след 30- и дори след 40-годишна възраст. Но само преди 10-тина години това беше нещо немислимо, истинско чудо на медицината.

Може би си спомняте първата жена, която се осмели да го направи:

Адриана Илиеску роди първото си дете, когато беше на 67 години! Тя стана най-старата майка в Румъния, по онова време и най-възрастната майка в света , включена в Книгата на рекордите Гинес .

Адриана е вече на 80 години и се надява да доживее момента, когато дъщеря й ще навърши пълнолетие.

Адриана Илиеску живее в столицата на Румъния - Букурещ. Дамата има свой собствен двустаен апартамент и счита, че е най-щастливият човек откакто е родила Елиза. Това щастливо събитие се случи през януари 2005 г.

Адриана успява да забременее с процедура по изкуствено осеменяване.

Мнозина осъдиха Адриана за този егоистичен акт, някои приятели дори й обърнаха гръб.

Но възрастната жена е помислила за всичко - след като Адриана почине, д-р Богдан Маринеску ще стане опекун на дъщеря й. Той именно е докторът, помогнал на жената да забременее.

Също така, жената е оставила достатъчно пари по сметката си, за да осигури бъдещето на дъщеря си.

Адриана Илиеску е успешна жена, професор по румънски език и успешен детски писател. Адриана е написала и публикувала повече от 25 книги.

А дъщеря й Елиза е пораснала толкова красива и умна.

Момичето има талант, обича точните науки и често печели различни състезания по математика.

А вие какво мислите за тази история? Дали е егоистично от страна на Адриана да роди на такава възраст или, напротив, всяка жена има правото да стане майка? Споделете мнението си с нас!