*снимката е илюстративна 

Вчреа около 08:00 часа, в гр. Варна, на ул. «Д-р Пискюлиев», водачът на  «Рено» Б.Р. (62 г.) от Варна, по време на движение, спира на пешеходна пътека, за да пропусне преминаващи пешеходци. 

След спирането е блъснат в задната част от «Пежо» с водач С.С. (42 г.). Вследствие на инцидента водачът на първия автомобил и неговата спътничка (50 г.) са получили контузни  наранявания, прегледани са и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

По-късно, около 14:05 часа, на бул. «Христо Смирненски», на паркинга на голям магазин за хранителни стоки, водачът на «Фиат» В.Т. (80 г.) от Варна, по време на движение, преминава през крака на пешеходец, който се намира отдясно на автомобила. Вследствие на инцидента е мъжът (43 г.) е получил фрактура на пръст, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Пак вчера, около 08:10 часа, в гр. Варна, на пътя Белослав - Варна, водачката на «Фолксваген» Т.П. (34 г.) от Варна, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента е пострадало дете, пътуващо в автомобила, което получава контузни наранявания, прегледано е и освободено за домашно лечение, без опасност за живота.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html