Снимка Даниела Стойнова, фейсбук

На вниманието на всички варненски общински съветни! Ето така се пътува във варненския градски транспорт в сутрешните часове, когато хората масово отиват на работа, а децата на училище - един върху друг! Това коментира варненската журналистка от БНР Даниела Стойнова, която публикува и снимка от ситуацията.

Причината за некомфортното пътуване е обичайна за местния транспорт и в частност за автобусна линия №20 - пропуснат курс. 

Неудобствата за пътниците, безкрайното чакане по спирките и пътуването буквално един върху друг се заостриха значително след като преди няколко месеца от транспортните услуги се отказа частен превозвач, който осигуряваше маршрутки по линията на автобус №20. Защо обаче непрестанно има пропуснати курсове, защо не се обезпечат повече автобуси там, където има нужда и защо като цяло не се подобряват услугите на градския транспорт с оглед развитието на града и екология - все въпроси, чиито отговори, които варненци чакат от години, а няма от кого да ги получат.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html