Членът на управителния съвет на Спартак Пловдив Крум Георгиев остана доволен от представянето на набор 2007 на завършилия днес "Пирин Къп 2019".

Първата част на надпреварата за „гладиаторите“ взеха участие наборите 2003, 2004, 2005 и 2006. Във втория етап децата, родени през 2007 заминаха за Сандански и изиграха четири срещи, но отпаднаха на четвъртфинал.

„Организацията на турна бе на високо ниво. Адмирации и за фирма Рефан. Условията, които ни предоставиха бяха най-добри в сравнение с всички останали отбори и децата останаха доволни. Наблюдавах мачовете на най-малките ни представители – набор 2007 и останах приятно изненадан. Децата, както и новия треньор Неделин Петров се справиха добре. Тук не говорим за класиране и резултати, а за мотивация и дисциплина. Мотивация за здрава работа и грижа към децата на Спартак Пловдив“, заяви пред Glas.bg директорът на „гладиаторите“.

Тазгодишното издание на турнира бе подкрепено финансово и материално от пловдивската компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България. Компанията е сред най-щедрите спомоществуватели на спорта у нас и в частност на футбол. Редица елитни футболни школи у нас се радват на подкрепата на Рефан от години. Сред тях са школите на Берое, Хебър, Ботев Враца, Пълдин и др.