Непълнолетен младеж застава пред Районния съд в Смолян за блудство с лице от същия пол, което не е навършило 14 г. Непълнолетния е разбирал свойството и значението на извършеното и може да ръководи постъпките си.

През месец май 2017 г., около 17:30 часа, в складово помещение е накарал момчето да му облизва с уста тестисите като употребил за това сила, поставяйки на ръцете му белезници и го заплашил с нож.

На 10.11.2017г., около 17:30 часа, в изоставена постройка се гаврил с момчето като триел половия си орган в седалището му, накарал го да му лапа с уста половия орган и да му облизва тестисите като употребил за това сила, чрез запушване на устата, ритане с крака, натискане на главата и след като го заплашил, че ако не иска да правят секс „повече няма да види родителите си“ .

През януари следващата година в склад за дърва го накарал да му облизва с уста тестисите, заплашвайки го, че ако не изпълнява желанията му „ ще го хвърли отвисоко“.

Непълнолетният е обвинен и в това, че е извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвъкупление с жена. Тя е на 38 г. и е бавноразвиваща се. Карал я да го докосва по половия му орган, опипвал я по гърдите и половия орган като употребил сила, дърпайки я да седне на пейката, запушвайки й с ръка устата и заплашвайки я, че ще я убие.