Фолк звездата Татяна представи най-новия си хит „Записано е в сърцето ми“ пред феновете си в Белгия. У нас премиерата на видеото съвпадна с имения ден на певицата.

Почитателите на изпълнителката дадоха висока оценка за първия проект на изпълнителката за 2019г.  Татяна вдигна високо летвата с парчето, което за дни се превърна в тотален хит, дори вече има превод и на сръбски. 

„Записано е в сърцето ми“ е дело на Оцко. "Благодаря на целия екип с който реализирахме един доста различен проект! На първо място благодаря на Йорданчо Василковски (Оцко), който създаде тази песен специално за мен и човека който най-добре ме е усещал като емоция и енергия! Благодаря на Мариета Ангелова за текста, който просто излизаше от душата ми докато го обсъждахме и тя го реализира! Георги Марков - режисьора, с който работя за първи път и се опитахме да създадем нещо различно, което ни струваше достатъчно дълго време за да реализираме идеята ми и концепцията на най-сложния ми клип до момента“, написа в инстаграм певицата. Клипът е заснет със супер модерна техника и компютърни ефекти и  за него Татяна се е изръсила с над 20 000 лева.

Преди дни на наградите „Lifestyle Awards” Татяна отнесе приза за „Най-прогресиращ изпълнител“.