Всеки човек се стреми да намери своята половинка, с която да изживее живота си в разбирателство и любов.  Но понякога да намериш човека, с когото ще се чувстваш комфортно, се оказва много трудна задача. Още повече, когато става дума за идеалната жена! 

Има дами, с които е лесно да се живее. Те знаят какво искат и са готови да дадат на партньора си всичко онова, от което се нуждае. Но има и такива, които са толкова обсебващи и ужасни, че могат да превърнат живота на половинката си в истински ад. 

Днес ще ви разкажем за седемте типа жени, които са в състояние да вгорчат съществуването на всеки един мъж! Със сигурност никой не заслужава подобно наказание! 

Пристрастената 

Момче и момиче излизат на среща. Дамата е много мила, но въпреки това не успява да грабне сърцето на младежа и той решава повече да не й се обажда. За съжаление, тя не знае това и вече си фантазира за сватбата им, съвместния им живот като семейство и знае много добре в коя детска градина ще ходят наследниците им. Започва да му пише съобщения, да му изпраща мили картинки.

Възможно е да ги е запознала обща приятелка или двамата да са колеги. И тогава започва най-страшното! Тя го причаква преди работа, случайно се срещат в бара... И дори когато той си намира ново момиче, тя продължава да го преследва, въпреки че са излизали един-единствен път. 

Флиртаджийката 



С появата си тя приковава всички мъжки погледи към себе си. Един й подарява цветя, друг я води на вечеря, трети й изпраща подаръци. Тя е свободна, но винаги има някой, който да се грижи за нея. И никога няма да разберете дали се среща с някого.

Дори някой мъж да спечели сърцето й, тя ще продължи да получава подаръци от ухажорите си, а когато е в компанията на други мъже, ще се смее гръмко и няма да спре да флиртува. За такова момиче не съществува понятие като "единственият". Тя се нуждае от вниманието на всички представители на силния пол! 

Не знае какво иска

Те са започнали да се срещат, не е изключено и да живеят заедно. В първата година всичко е прекрасно, свикнали са един с друг, обичат се, но след това се случва нещо странно. Момичето започва да се затваря в себе си, непрекъснато поства странни философски цитати и върти всичко около това, че трябва да се разделят. Мъжът не разбира какво се случва и се старае да разубеди любимата си. Една вечер обаче се прибира вкъщи и разбира, че тя си е събрала багажа и всичко е свършило.

След седмица обаче получава SMS, в който тя го моли за среща. Щастлив, той отива на срещата, двамата се сдобряват се и отново започват да се срещат. Мъжът си мисли, че всичко е наред, но отново идва раздяла. После пак сдобряване, после пак раздяла...

Това е онзи случай, в който мъжът не може да повлияе на жената до себе си, защото самата тя не знае какво иска. Такива дами са истински кралици на драмата, а страданието е тяхна запазена марка. 

Язва

Не, тук не става дума за някаква болест, а за жена. Съществуват такива жлъчни натури, които буквално отравят всичко около себе си със своята ненавист. Те могат да бъдат мили, но когато нещо не ги устройва, се превръщат в скандалджийки, а от устата им излизат такива думи, които дори мъжете не си позволяват. Скандалите сякаш сами ги намират и започват да отговарят и при най-нищожната забележка.  

Вождът в пола

Такъв тип момичета идеално подхождат на мъже, които обичат да бъдат контролирани. В началото въпросната дама може да крие тази черта от характера си, но веднъж почувствала някаква власт, смело хваща юздите в свои ръце.

Тя е израснала в семейство, в което бащата е бил парцал и всички решения са се взимали от майката. Манипулация и шантаж - това са любимите й средства за контрол. С такава жена до себе си мъжът със сигурност ще забрави кога за последен път е бил с приятелите си, ще загуби всичките си хобита и интерес към живота! 

Жертвата

Тя е обидена на целия свят. В отношенията си с нея мъжът ще отговаря за всички грешки на предишните й партньори. Дори да срещне достойна половинка, тя ще го залее с тонове сарказъм и ще го накара да мисли, че прави всичко погрешно.

Такава жена не издава характера си веднага. Всичко назрява бавно, а когато войната избухне, мъжът ще разбере, че е безчувствено животно, дори и това далеч да не е така. А тя винаги ще бъде в позицията на агресивна жертва. 

Актрисата

Това е най-коварният тип жена. Тя е очарователна и загадъчна. Тя може да изиграе всякакво момиче и ще се справи с ролята повече от идеално. И толкова много ще се вживее в нея, че границите между реалността и играта ще се слеят. Накрая може да се окаже така, че дамата, с която се е срещал мъжът, изобщо не съществува, а навиците и поведението й са просто предварително написан сценарий. /jenata.blitz.bg