Нешко Милованович направи коментар за ситуацията в Локомотив Пловдив в поледните години:

„С никой не съм говорил, но мога да кажа е, че моето желание е някой ден да стана треньор на Левски или на Локо (Пд). Ако в този живот не стане, ще се родя в някой друг и ще водя Левски и Локо (Пд). И в Пловдив темата с голямото текучество е актуална. Не може да вземеш 10-15 играчи, които не ги познават даже майките и бащите им, взимат си хубави пари и не ги интересува за отбора. Не мога да кажа, че чуждестранните футболисти не са добри. Те обаче не разбират Източната Европа. Не разбират как вървят нещата. Не знаят какво трябва да правят за един отбор, който има много големи фенове. Изобщо не искам да кажа нещо лошо за хората в Локо (Пд). Напротив. В момента виждам един собственик, който не спира да работи и общо взето не е отказал нищо за клуба.

Тези, които критикуват Крушарски, трябва доста да се замислят какво беше, когато го нямаше. Той направи хубави неща и иска да налага млади играчи, което съвпада с моите виждания. Аз много обичам да работя с младите, само че трябва да се знае, че от тях не бива да се очакват бързи резултати. Трябва да се види обаче колко е това време, което може да им се даде – три месеца, една година, две години… Да не се окаже в един момент, че си закъснял да промениш нещо и си загубил това време безвъзвратно.“

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.