Нов футболист ще пристигне на проби в Локо Пд за неделната контрола със съименниците от Горна Оряховица, научи PlovdivDerby.com. По всяка вероятност става въпрос за пореден играч от чужбина, който ще се опита да впечатли Бруно Акрапович.

Днес на Лаута след дълго отсъствие се е появил и Христо Крушарски. Той е имал кратка среща с Акрапович и оперативното ръководство на клуба. Пред PlovdivDerby.com бизнесменът заяви, че няма официални оферти в клуба нито за Езе, нито за Асен Георгиев. „Всичко е спекулации и празни приказки“, лаконичен бе Крушарски.

Неясно за момента остава ситуацията около Парвиз Умарбаев. Той е един от любимците на Крушарски и той иска да го задържи в състава си, но таджика иска да си ходи, защото Акрапович недвузначно показа през есента, че няма да разчита на него.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.