От ДФК „Шампиони” отправиха призив към всички да помогнат на майката на дете от школата да пребори коварна болест. Жената се бори 4 години с хронична бъбречна недостатъчност и спешно трябва да претърпи бъбречна трансплатция в Турция. За нея са необходими 23 000 евро, като досега вече са събрани 12 000 евро.

Ето какъв призив разпространиха в социалните мрежи от варненския футболен клуб:

„ДФК "Шампиони" (Варна) се обръща към всички свързани с клуба с молба да помогнем на жена, която е роднина на едно от нашите деца. 
Антоанета Асенова е на 41 г., майка на едно дете, като преди 4 г. й е поставена диагноза - хронична бъбречна недостатъчност. От провежданите през това време различни терапии и диети заболяването не успява да излезе в ремисия, а напротив прогресира с доста бързи темпове, като се проявяват и други странични заболявания – високо кръвно, болки в костите и др. 
Единственият вариант пред жената, преди да е станало късно и бъбреците й да откажат, е операция за бъбречна трансплантация в Турция, която струва 23 000 евро ( до момента има събрани 12 000 ).

 

КУТИЯ ЗА ДАРЕНИЯ ЩЕ БЪДЕ ПОСТАВЕНА НА ТРЕНИРОВКИТЕ НА КЛУБА В ЗАЛИТЕ НА ТРИНИТИ ПАРК И ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ПОМОГНЕ, ЩЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ.

 

ОТКРИТА Е И ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА В ЕВРО, КЪДЕТО СЪЩО МОЖЕ ДА ВНАСЯТЕ СРЕДСТВА.

ЦКБ АД
IBAN : BG28 CECB 979044H0 5295 00
BIC: CECBBGSF

Антоанета Руменова Асенова