Малки, напомпани, разкрепостени! Такива са масово малките наследници на родните звезди от фолкгилдията. Татуирани, напудрени, обсъждани – дъщерите на певици и на манекенки, явно обичат вкуса на славата и скандала.

Все по-често в устата на хората е дъщерята на Анелия - Ивон Динева, която е едва на 15, но хвърля в смут голяма част от почитатели на майка си със снимки в социалната мрежа. На тях брюнетката е с тежък грим, напомпани устни, а визията й напомня на тази на Николета Лозанова.

Неочаквано на звездния небосклон се качва и дъщерята на Сашка Васева. Христина-Елена е едва на 11 години, но това не й пречи да пуска снимки на които е доста разголена и показва щедри бедра, пише „България Днес“.

Дъщерята на Цеци Красимирова  - Джудит без свян се показва разголена, плицика се сама във ваната, а балончетата крият най-интимните й части.

Най-милото без проблем демонстрира дъщерята на Орхан Мурад Сузанита. Не е новина, че учениката търси скандали и провокация и прави всичко възможно, за да получи вниманието на публиката. Затова едва ли има човек, който не е видял задните й части, напомпани гърди, надутите й джуки.

Провокация лъха и от 16-годишната дъщеря на Лияна  – Дениз. Непълнолетната девойка предизвика множество коментари с визия и надути устни, а външният й вид може да заблуди всеки за възрастта й.

Без да излага голота Симона - дъщерята на Глория показа татуировка на дясната ръка, с която от години е известна сръбската силиконова фолкзвезда Катарина Груич.