Антон Карачанаков се прибира утре в България, за да подпише договор с Ботев Пловдив. Както вече ви съобщихме крилото и канарчетата са договорили условията по новия контракт, който по информация на PlovdivDerby.com ще е за 2 години и половина.

Днес Карачанаков разтрогна своя договор с гръцкия Панахайки. Тази крачка футболистът трябваше да направи задължително, за да премине при канарчетата, които първоначално искаха да го привлекат през лятото. Възможността днешният именник и рожденик да разтрогне контракта си обаче ускори трансфера.

След като е разтрогнал договора си с гърците Карачанаков е отишъл веднага да освобождава и жилището си в южната ни съседка, а според негови близки той се прибира в България утре. Много  вероятно ще утре той да бъде представен като ново попълнение на канарчетата.

 

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.