Отборите на ФК "Чавдар" Пловдив, набори 2004,2006/2007,2008 и 2009 вече имат своя нов дом, информираха от клуба.
 
От началото на годината тимовете вече се подготвят на прекрасните условия, които предоставя футболната база на Европейски Колеж в село Оризари. Осигурен е и превоз с автобус за състезателите.

Всички се включиха в заниманията с хъс и чудесно настроение под ръководството на треньорския екип в състав Христо Муратев, Атанас Савов(2004), Николай Димитров(2006/2007), Кристиян Москов(2008/2009) и кондиционната треньорка г-жа Здравка Грабчева. Засега заниманията се провеждат в залата на комплекса, а след като атмосферните условия позволят, отборите ще се подготвят на естествените тревни терени отвън с осветление и чудесни битови условия.

От ръководството на клуба изказаха специални благодарности на фирма N&B - лидер в производството на подемна техника и колокранове, която осигури автобуса за превоз на състезателите, както и транспортната компания "Детелина Дрита, чрез чиято подкрепа се постави едно ново начало за клуба.

Клубът планира да се развива и надгражда постигнатото до тук. Скоро на базата ще бъдат организирани турнири, кампове и семинари, заявиха още от клуба. Продължава набирането на момчета, практикуващи футбол от всички налични възрастови групи. При интерес можете да се свържете с тима на фейсбук профила им: Футболен Клуб Чавдар Пловдив или на тел. 0898 579 585.