Ангажиращ ден изпълнен с определено много делови предизвикателства. Точно това трябва да очакват представителите на зодиака днес.

Бъдете активни и концентрирани за да се справите със ситуацията очертаваща се около вас.
ОВЕН
Внимавайте за успеха си
Ще работите за парите си, което не винаги означава препятствия, каквито преживявате през последно време. Критичен ден преди пълнолуние, за това прибързаността и нетърпението могат да ви създадат главоболия. Сряда може да бъде доста плодотворна за реализацията ви в делови план, но е носител на специфични ситуации, които може да ви блокират.

ТЕЛЕЦ
Акцентирайте върху разбирателството
Романтични влечения ще ви потопят в приятната компания на личност, към която се стремите отдавна. Погрижете се за себе си така, както го правите за близките си. Телците са стабилни и са облагодетелствани от силен късмет, но това не е достатъчно за успеха ви, защото нервното ви напрежение е много силно и може да стане причина за много груби противоречия, възпламеняващи ярки кавги, обилно гарнирани с хули.

БЛИЗНАЦИ
Особено благоприятен и успешен ден
Този ден ви предлага много възможности. Днес не е препоръчително да се впускате в нови и рисковани начинания, както и да се изкушавате от съблазните, които живота предлага. Този ден разкрива чудесни възможности за успех в материалната сфера. Не става въпрос само  за действащите на работното си място, но и за онези, които са в процес за намиране на работа.

РАК
Финансови разпри
Постарайте се да сложите ред както на работното си място, така и в личния си живот. Колкото и претоварени да сте с работа и странични ангажименти, най-важно е да запазите спокойствие и присъствие на духа. Сряда ще е много нервна и неприятна за Раците. За мнозина от зодията проблемите се свързват с неприятни финансови ситуации или невъзможност да реализирате определено парична цел.

ЛЪВ
Действайте отговорно
Този ден се характеризира с непрекъснато движение и разнообразна работа. С работата си върху семейни, професионални и бизнес задачи ще осигурите напредък в делата си през днешния ден. За вас този ден е с двойно значение – ярко напрежение и шанс за пълна реализация на намисленото. Развитието на сряда в едно или друго направление зависи от хармонията в отношенията, последователността и настойчивостта при изпълнение на ангажиментите – лични или делови.

ДЕВА
Не изпускайте нервите
Когато искате можете да сте приветливи и услужливи, бъдете такива и днес. Днес по никакъв повод не прибързвайте в работата и решенията си, за да не си създадете проблеми. За Девите е характерна изключителна строгост през този ден, а последната явно базирана върху взривоопасната ви емоционалност, и може бързо да се трансформира в мощен скандал.

ВЕЗНИ
Работете за укрепването си
Толерантни и добронамерени сте към околните и това ви помага да преодолявате с лекота неизбежните дребните неприятности. С добре контролирани емоции, отсъствие на конфликти и работа върху важните и текущи задачи ще преминете без загуби на пари и време през днешния ден. Макар и не много спокойна, защото нервното ви напрежение е високо, сряда е носител на добри възможности за успех.

СКОРПИОН
Реален шанс за сполука
Бъдете реалисти и не изпадайте в заблуди. Ще имате успех в занимания, които ви носят удоволствие и не изискват голям разход на енергия. Основната характеристика за вашия ден е силна нервност и сполука в деловата сфера. Имате пълната възможност да определите в кое от тези направления да ориентирате предпочитанията си, но явно това на деловата реализация е повече за предпочитане.

СТРЕЛЕЦ
Въздържайте се
Спокойно и без ярко изразена съпротива ще работите в подкрепа на интересите си. Правейки равносметка и оценка на делата си, ще подреждате по важност приоритетите си, без да се суетите в много посоки. Енергични и с всеобхватна интензивност, Стрелците  не крият и наличието на агресивност в подхода им към съответните цели. Денят не е добър за сделки и преговори.

КОЗИРОГ
Проявете настойчивост
Откритостта в общуването ще ви спечели нови приятели и подобри настроението ви. Грижите за семейството днес са от първостепенна важност за повечето от вас. Деловата сряда носи затруднения, защото се налага да сте много настойчиви при осъществяване на професионалните си задачи. Ако обаче сте планирали в подробности пътя на реализацията си, и особено за такива, към която се стремите, вероятността да постигнете успех е огромна.

ВОДОЛЕЙ
Дайте шанс на късмета си
Ще ви занимават свои мисли и по-задълбочено ще търсите решението на проблема, който стои пред вас. През този ден не се препоръчва да започвате важни дела, но трябва да се защитите, да практикувате различни форми на аскетизъм и да останете чисти пред съвестта си. Много силен е късметът на Водолеите днес, а вероятността да не може да се възползвате от него в професионалните среди, ще се дължи на неумението да владеете качествено емоциите си.

РИБИ
Труден ден
Не се колебаете дълго преди да предприемете рискова операции на работното място. По вътрешно убеждение ще продължите работата си в обществената и социалната сфера, оставайки отговорни и към професионалните си и семейни ангажименти. За Рибите сряда се оформя като много напрегната. При повечето от знака причините са силната им нервност, превърнала се в причина за остри кавги със заобикалящите.