Ето коя фирма е на път да подпише договор за сметопочистването на Бургас

Нелсен-Чистота отговаря за сметопочистването в Стара Загора и Велико Търново, а скоро и в Бургас


Само един кандидат е участвал в обществената поръчка, показа наша проверка


„Нелсен-Чистота” ЕООД е единственият участник в обществената поръчка за избор на нов чистач на Бургас, научи Флагман.бг.

Няколко фирми закупиха документи по поръчката за 65 млн.лв, но само „Нелсен-Чистота” ЕООД е подал оферта, показа нашата проверка.

Документите по обществената поръчка бяха отворени, а в момента тръжната комисия оценява техническото задание на компанията. Очаква се в началото на следващата година да се отвори ценовата оферта.

Както Флагман.бг писа Община Бургас търси нов чистач на Бургас, а прогнозната сума за 5-годишния договор е 65 млн.лева.(ВИЖТЕ ТУК)

„Нелсен-Чистота” ЕООД е еднолична собственост на „Титан Интернешнъл” АД. Консорциумът в последните 15 години отговаря за сметопочистването в Бургас чрез друга дъщерна фирма Консорциум „Титан Бургас” ЕООД. 

До последно се смяташе, че ще има сериозен сблъсък по обществената поръчка, но се оказа, че Бургас е сложен град с изключително дълга пътна мрежа, която има своята специфика. Това явно е отказало другите потенциални участници в процедурата.

„Нелсен-Чистота” ЕООД се грижи за сметопочистването във Велико Търново и Стара Загора. Управител е Венцислав Живков, който преди време бе изп.директор на ЦСКА.

В категории: Бизнес